Audi MMI   Telefoonhoorn  Bellen
Geldt voor wagens: met autotelefoon en bedieningshoorn voor de autotelefoon
Zonder simkaart
Het contact, de MMI en zo nodig de bedieningshoorn inschakelen Link. De bedieningshoorn moet via Bluetooth met de autotelefoon verbonden zijn en op het display van de hoorn wordt Simkaart plaatsen a.u.b. weergegeven.
Keuzetoets SOS Afb.1 indrukken.
Op het display van de hoorn Verbinding met het alarmnummer werkelijk opbouwen? met Ja bevestigen. Het alarmnummer wordt gekozen.
Met simkaart en ingegeven pincode
Het contact, de MMI en zo nodig de bedieningshoorn inschakelen Link. De hoorn moet via Bluetooth met de autotelefoon verbonden zijn en er moet een simkaart geplaatst zijn.
Om in het startdisplay te komen Afb.2, zo nodig op de „Beëindigen“-toets drukken.
Het alarmnummer, bv. 112, intoetsen.
Om de oproep te starten, beltoets -5- Afb.3 indrukken.
ATTENTIE!
Omdat uw telefoon met radiosignalen werkt, kan het opbouwen van de verbinding niet onder alle omstandigheden worden gegarandeerd. Vertrouw dus niet uitsluitend op uw telefoon, wanneer het om communicatie van levensbelang (bv. medische noodgevallen) gaat.
Aanwijzing
  • Noodoproepen kunt u ook via de MMI opbouwen Link.
  • Als u belt met het alarmnummer, de aanwijzingen van het personeel van de centrale altijd opvolgen. Het gesprek pas beëindigen, wanneer u daarom wordt gevraagd. Anders kan het gebeuren dat u informatie die van levensbelang is niet heeft doorgegeven.
  • Alarmnummers zijn niet voor alle landen hetzelfde. Win, als u naar een ander land vertrekt, ruim van tevoren informatie in over de van toepassing zijnde alarmnummers.